Meer product informatie

Wilt u meer informatie over de Phyto vijf producten klik dan hier: http://www.minkbc.nl/nl_NL/phyto5

Biologisch / Fairtrade

De Phyto5 producten zijn van natuurlijke en biologische oorsprong en worden niet op dieren getest. De fabriek is ECO gecertificeerd en maakt waar mogelijk gebruik van FAIRTRADE ingrediƫnten. Fair trade bevordert de duurzame ontwikkeling in de handel, met name bij de export van arme landen naar rijke Westerse landen. Fair trade betekent dat bijvoorbeeld koffieboeren of bananenboeren in Latijns-Amerika en Zuidoost-Aziƫ een eerlijke prijs krijgen voor hun exportproducten. Fairtrade-producten dienen daarnaast te voldoen aan strenge milieueisen.

Fairtrade Biologisch

frontpage_img_2Methode en behandeling

Mensen richten zich met name op de buitenkant, het uiterlijk. En vergeten bijna dat het uiterlijk de spiegel van het innerlijk is. Door een gestreste manier van leven, vaak ongezonde voeding, weinig sport en tijd voor jezelf raakt je lichaam uit balans. De energiecirculatie verstoort dan. Hier ontstaan de eerste problemen die later uitgroeien tot huidproblemen en snellere veroudering van de huid.

Het lichaam bestaat niet alleen uit materie maar ook energie. De Phyto5-producten verzorgen en herstellen niet alleen onze huid, maar brengen ook de energiestroom in balans. Tijdens de schoonheidsbehandelingen combineer ik oosterse wijsheden met westerse technieken. Door gebruik van diverse methoden worden reflexzones, meridianen en acupunctuurpunten gestimuleerd. Ook maak ik gebruik van kleurentherapie, aromatherapie en lymfedrainages. Al deze methodes helpen uw innerlijk te verzorgen.

Maak direct een afspraak

Geef uw email of telefoonnummer op: